Yasak Elma’ya Bu Kez Yeni Bir Erkek Oyuncu Dahil Oluyor

Yasak Elma dizisine yeni bir isim daha dahil oluyor. Bu kez diziye yeni bir erkek karakterin dahil olduğunu göreceğiz. Peki yeni oyuncu kim ve rolü ne olacak?

Yasak Elma’nın kadrosunu da değişikliklerini de takip etmek zorlaşmaya başladı. 5 sezondur devam eden dizi, hikaye ve oyuncular konusunda sürekli değişime uğramasıyla ünlenmiş durumda. Birçok yeni oyuncunun hikayeye dahil olduğunu gördüğümüz dizide en son başarılı kadın oyunculardan biri olan Şebnem Dönmez’i görmüştük. Şimdi ise yeni bir ismin daha diziye dahil olacağı ortaya çıktı.

Bu kez bir kadın oyuncu değil de erken oyuncunun diziye dahil olduğunu göreceğiz. Zira Yasak Elma ve yeni oyuncu dediğimiz zaman akla ilk olarak kadın oyuncular geliyor. Ama bu kez durum biraz daha farklı olacak.

Yasak Elma’ya Sonat Tokuç Katıldı

Diziye katılan yeni isim Sonat Tokuç oldu. Daha önce yine aynı kanalda Masumiyet dizisinde yer alan başarılı oyuncu, bu kez Yasak Elma’da yer alacak.

Ünlü ismin hayat vereceği karakter için de bazı bilgiler var. Buna göre Sonat Tokuç’u, Cemal karakterinde izleyeceğiz.

Cemal karakteri ise diziye yeni dahil olan Handan karakterinin yardımcısı rolünde olacak. Handan karakteri yukarıda da söylediğimiz gibi diziye yeni dahil olan Şebnem Dönmez tarafından canlandırılan karakter olmuştu.

22-03/07/yasak-elma-sonat.jpg

Bu kez Handan’ın yardımcısı yeni bir isim olarak dizide yer alacak. Dizideki rolü ya da faktörü ne kadar büyük olur bunu yeni bölümde göreceğiz.

Yeni bölüm yayınlandıktan sonra karakterin nasıl bir rol üstleneceği konusunda daha fazla bilgi paylaşırız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin