resim yok
19 Mart 2013 - 00:00

Family Tree'den ilk fragman!

 

İlk sezonu yarımşar saatlik sekiz bölümden oluşacak HBO ve BBC ortak yapımı 'Family Tree' isimli yeni komedi dizisinin ilk tanıtım videosu yayında!

 

Bir Christopher Guest dizisi

Çektiği mockumentary tarzı filmlerle ve farklı mizah anlayışıyla tanınan aktör-yazar-yönetmen Christopher Guest'in geliştirdiği Family Tree, uzun süredir göremediği kayıp yakınlarını arayan ve bu süreçte ailesinin geçmişi ve kökleriyle bağlantılı bir dizi sıra dışı karakter ve hikayelerle karşılaşacak 30'lu yaşlarda başıboş bir adam Tom Chadwick'in (Chris O'Dowd) yaşadıkları ve maceralarına odaklanıyor.

İşini ve kız arkadaşını kaybetmiş bir halde olan Tom, hiç görmediği büyük teyzesinden kendisine miras kalan gizemli bir eşya kutusunu aldıktan sonra ailesinin köklerini bulabilmek için çıkacağı bu maceralı yolculukta bakalım nelerle karşılaşacak..

Dizi takipçilerinin özellikle The IT Crowd dizisindeki Roy Trenneman (2006-2010) karakteriyle tanıdığı 34 yaşındaki İrlandalı aktör Chris O'Dowd'un (Bridesmaids) başrolünde yer aldığı dizide Michael McKean, Ed Begley Jr (This Is Spinal Tap, For Your Consideration), Fred Willard (Waiting for Guffman, A Mighty Wind), Tom Bennett (Phoneshop, Breathe), Nina Conti (For Your Consideration), Amy Seimetz (Tiny Furniture), Matt Griesser (Murphy Brown), Maria Blasucci, Bob Balaban (For Your Consideration, A Mighty Wind), Lisa Palfrey (Casualty), Don Lake gibi isimler düzenli ve kadrolu rollerle projede yer alan diğer oyuncular.

Family Tree'nin idari yapımcılığını Guest ile birlikte sık sık beraber iş yaptığı Jim Piddock (The Five-Year Engagement) yürütecek. Pilot bölüm yönetmenliğini ise yine Christopher Guest üstleniyor.

 

 

Mayıs ayında başlıyor

Amerika'da HBO, İngiltere'de ise BBC Two ekranlarında izleyicilerle buluşacak dizi, fragmanda da belirtildiği üzere HBO ekranlarında Mayıs ayı içinde başlayacak. Önümüzdeki günlerde resmi prömiyer tarihinin duyurulması bekleniyor.

 

Family Tree Trailer

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin