Yeni sezonu merakla beklenen Şahmaran dizisi için müjdeyi Serenay Sarıkaya verdi!

Peki Şahmaran'ın 2. sezonu ne zaman çekilecek? Şahmaran dizisi kaç bölüm? Şahmaran dizisi nerede çekiliyor? Şahmaran yeni sezon ne zaman gelecek? Şahmaran 2. sezon kaç bölüm? Şahmaran 2. sezonda neler olacak? Şahmaran efsanesi nedir?

Volkan Usta
07 Kasım 2023 - 14:04
Kültür Sanat

Netflix'in senaryosu ve hikayesiyle çok sevilen dizisi 'Şahmaran' için yeni sezona dair bilgiler gelmeye başladı. İşte detaylar!

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in paylaştığı, kadrosunda Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan ve Ece Ertez gibi başarılı isimlerin yer aldığı "Şahraman" dizisinin ilk sezonuyla çok beğenilen işler arasında girerek, Netflix'te yerli diziler arasında en yüksek haftalık izlenme sayısına ulaşarak rekor kırmıştı.

23-01/02/1.jpg

Yeni sezonu uzun zamandır beklenen dizi için Serenay Sarıkaya'dan müjdeli haber geldi. Sarıkaya, bir aksilik olmazsa Aralık veya Ocak ayında yeni sezonun izleyici ile buluşacağını belirtti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin