resim yok
17 Ağustos 2012 - 00:00

 

Yeni sezonun dikkat çeken ve sürpriz yapması beklenen diziler
 
ATLILAR – STAR TV – ADAM FİLM
“Behzat Ç.”nin yapım şirketi Adam Film’in Star Yapım’la ortak çekeceği “Atlılar” dizisi yeni sezonun en iddialı projelerden biri olarak gösteriliyor. Dizinin başrollerinde Sarp Levendoğlu, Aslı Tandoğan, Canan Ergüder, Burcu Kutluk, Ayça İnci ve Tamer Levent yer alıyor. Çekimlerine Bulgaristan’da start verilen dizinin ilk bölümleri herkes tarafından merak ediliyor. “Atlılar” Eylül’de Star Tv’de başlıyor.
 
Oyuncular: Sarp Levendoğlu, Aslı Tandoğan, Canan Ergüder, Burcu Kutluk, Ayça İnci ve Tamer Levent
 
HAYAL İLE GERÇEK – SİNETEL
İbrahim Mertoğlu Sinetel’in yapımcılıgını üstlendigi ve senaryosunu İlker Barış'ın yazdığı “Hayal ile Gerçek” dizisi yeni sezonun en merak edilen projeler arasında yer alıyor. Burak Hakkı’nın başrolünde olacağı dizinin müzikleri Nail Yurtsever yapacak. Dizi hakkında detaylı bilgiler ilerleyen haftalarda belli olacaktır. 
ESİR ŞEHRİN İNSANLARI – FOX – KOLİBA FİLM
'Bir aile cennet ya da cehennemin başlangıcı olabilir. Benim cennetim, başkalarının cehenneminin başladığı yerdeydi…' sloganıyla ekranlara gelecek olan Esir Şehrin İnsanları dizisinin başrollerini Yiğit Özşener, Sedef Avcı, Fırat Doğruluoğlu, Bozkurt Kuruç, Nail Kırmızıgül, Ruhi Sarı, Zeyno Üstünışık ve Yasemin Yürek paylaşıyor. Esir Şehrin Gözyaşları, güçlü ve acımasız bir mafya ailesinin pençesinde varolma savaşı veren insanların ve aşkları uğruna engellerle amansız mücadeleye girişen Ferhat ile Şirin'in öyküsünü anlatıyor. Esir Şehrin Gözyaşları yakında FOX'ta başlıyor!
 
Oyuncular: Yiğit Özşener, Sedef Avcı, Fırat Doğruluoğlu, Bozkurt Kuruç, Nail Kırmızıgül, Ruhi Sarı, Zeyno Üstünışık ve Yasemin Yürek
HAREM – FOX – TÜKENMEZ KALEM
Fox Tv'de Eylül ayında başlayacak olan Harem dizisinin adından söz ettireceğe benziyor. Gani Müjde'nin yönetiminde Nurseli İdiz'in Mozaikli Valide Sultan'ı canlandıracağı dizinin kadrosunda Mehmet Ali Erbil ve Önder Açıkbaş da bulunuyor. Hazırlıkları büyük bir gizlilik içinde süren dizi, yeni sezonun en özel projelerden biri olarak gösteriliyor.
 
Oyuncular: Nurseli İdiz, Mehmet Ali Erbil ve Önder Açıkbaş
 
MERHABA HAYAT – FOX – MEDYAPIM
Desperate Housewieves'tan uyarladığı Umutsuz Ev Kadınları'yla büyük başarı yakalayan Medyapım'ın patronu Fatih Aksoy yeni bir doktorlar dizisi için kollarını sıvadı. Private Practise’ten uyarlanacak olan dizinin adı Merhaba Hayat olarak kesinleşti. Vahide Gördüm, Yetkin Dikinciler, Barış Kılıç, Keremcem, Yasemin Sanino, Ozan Osmanpaşaoğlu, Seda Güven ve Yıldız Kültür gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Merhaba Hayat dizisi 13 Eylül Perşembe FOX ekranlarında başlayacak.
 
Oyuncular: Vahide Gördüm, Yetkin Dikinciler, Barış Kılıç, Keremcem, Yasemin Sanino, Ozan Osmanpaşaoğlu, Seda Güven ve Yıldız Kültür
ŞUBAT – TRT 1 – EFLATUN FİLM
Eylül ayında TRT1 ekranında yayınlanmaya başlayacak olan fantastik drama Şubat dizisi Leyla ile Mecnun’un yapımcısı Eflatun Film tarafından çekiliyor. Leyla ile Mecnun’un yaratıcısı Eflatun Film’in uzun zamandır hazırlıklarını sürdürdüğü diziye adını veren Şubat, Alican Yücesoy olurken Melisa Sözen de Yağmur karakteri ile izleyici ile buluşacak. Yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün yaptığı dizinin tasarımı Emin Gürsoy ve Onur Ünlü’ye ait.
 
Oyuncular: Alican Yücesoy, Melisa Sözen, Musa Uzunlar, Ülkü Duru, Türkü Turan ve Damla Sönmez
 
ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN – TRT 1 – MİNT
MinT Prodüksiyon tarafından hazırlanan ve tanıtımları TRT 1’de dönmeye baslayan yepyeni bir aile komedisi başlıyor Zengin Kız Fakir Oğlan. Zengin Kız Fakir Oğlan, modern bir Keloğlan masalı. Sıradan bir banka çalışanı olan, Ufuk Özkan‘ın (Nurhan) zengin bir aileye damat adayı olması ve kızlarını canından çok seven baba Hüseyin Avni Danyal‘ın (Kemal) ise onu kızına layık görmemesi üzerine olaylar gelişiyor. Dizi Eylül ayında TRT 1’de seyircisiyle buluşacak.
 
Oyuncular: Ufuk Özkan, Hüseyin Avni Danyal, Ayda Aksel, Ecem Özkaya, Mahir İpek, Şeyla Halis, Kemal Kuruçay ve Gözde Okur
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin