Yıldızlar Şahidim 4. final bölümünde mutlu son

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Yıldızlar Şahidim 4. final bölümünde neler yaşandı.

Sibel Karagöl
19 Şubat 2017 - 22:24
İptal - Onay

Star TV ekranlarında dört hafta önce yayınlanmaya başlayan Yıldızlar Şahidim dizisi yayın hayatına başladığı gibi bitirme kararı aldı.

Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Star TV ekranlarında yayuıyatına başlayan dizi 4. final bölümüyle Cuma akşamı ekranlara veda etti.

17-02/19/y3.jpg

Büyük ümitlerle yayın hayatına başlayan dizinin başrollerini Berk Cankat ve Özge Gürel'in paylaştığı dizinin final bölümünde heyecan dolu anlar yaşandı.

Fikret’in, Haziran’ın ailesine Zeyno’nun geçmişini anlatmasıyla Haziran'ın star olma hayalleri suya düşmüştür. Zeyno ise Gülçin’e, Fikret’le hala evli olduğunu açıklamasıyla ortalık karışır.

Aras’ı, yaşadığı hayatın yalan olduğuna ikna edecek sert gelişmeler ardı ardına yaşanır. Aras artık Haziran’ı son bir kez daha görüp, her şeyden uzaklara gitmek ister ama havaalanında, bütün taşları yerinden oynatacak büyük bir sürpriz olur. Zeynep'in oyunuyla Aras Fikret'in büyük sırrını öğrenir. Aras annesini affeder ve gitmekten vazgeçerken, Fikret de Zeyno'ya hep aşık olduğunu itiraf eder.

Dizinin finalinde ise Zeyno dünyada en çok istediği iki şeye kavuşur. Biri oğluna bir diğeri ise Zeyno'nun ünlü bir şarkıcı olması. Yıldızlar Şahidim finalinde Haziran idolü ve aşkı Aras ile düet yapar.

Yıldızlar Şahidim her ne kadar yayınlanırken düşük reytingler alsa da, dizinin finalinde izleyicisine mükemmel anlar yaşattı ve final bölümüyle izleyicilerinden tam not aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin