Yılın en iyi dijital platform projesi "Şahmaran" seçildi!

Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya'yı buluşturan Şahmaran, Hacettepe Üniversitesi tarafından ‘Yılın En İyi Dijital Platform Projesi" seçildi. Şahmaran konusu ne? Şahmaran kaç bölüm? Şahmaran nerede çekildi? Şahmaran ne demek? Şahmaran oyuncuları kimler? Şahmaran son sezon ne oldu? Şahmaran yeni sezon çekilecek mi? Serenay Sarıkaya kimdir? Burak Deniz kimdir?

Berfin Sengil
10 Mayıs 2024 - 12:30
Kültür Sanat

Yapımını Tims&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Şahmaran dizisi, Hacettepe Üniversitesi’nin düzenlediği Kristal Geyik Ödül Töreni’nde ‘Yılın En İyi Dijital Platform Projesi’ ödülünü kazandı. 

Şahmaran Hakkında

Serenay Sarıkaya (Şahsu) ve Burak Deniz (Maran)'in başrollerini paylaştığı Şahmaran dizisi; annesini kaybettikten sonra dedesi ile yüzleşmek için Adana’ya giden Şahsu’nun, burada kendisini hayal bile edemeyeceği ilginç olayların içinde bulmasını ve geçmişin yaralarını taşıyan Şahsu ve Maran’ın birbirlerine âşık olmasını konu alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in yanı sıra Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan ve Ece Ertez gibi isimler yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin