Yılmaz Erdoğan 20 yıl sonra "İnci Taneleri" ile ekrana dönüyor! Cast çalışmaları sürüyor!

Unutulmaz film ve dizi projeleri ile herkesin gönlünde taht kuran Yılmaz Erdoğan beyaz cama dönmeye hazırlanıyor. Peki Yılmaz Erdoğan hangi dizi ile ekranlara gelecek? Yılmaz Erdoğan'ın yeni projesi ne? Yılmaz Erdoğan'ın yeni dizisinin konusu ne? Yılmaz Erdoğan'ın yeni dizisinin adı ne? Yılmaz Erdoğan'ın dizisinden hangi isimler rol alacak? İnci Taneleri dizisinin konusu ne? İnci Taneleri nerede, ne zaman çekilecek? Yılmaz Erdoğan kimdir?

Volkan Usta
05 Ekim 2023 - 10:30
Kültür Sanat

Yaklaşık 20 yıldır televizyon ekranından uzak kalan Yılmaz Erdoğan şahane bir hikaye ile dönüş yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar!

23-08/03/yilmaz-erdogan-ile-ogrence-trt-2-de-basliyor.jpg

Yılmaz Erdoğan kendisinin yazıp başrolünü oynayacağı bir dizi çekmeye hazırlanıyor. Ekranı özleyen usta kalem “İnci Taneleri” adlı çok etkili bir melodramla televizyona bomba gibi dönüş yapacak. Kanalı henüz belli olmayan dizinin yönetmenliğini sektörün başarılı ismi Şenol Sönmez yapacak. Yılmaz Erdoğan şu günlerde senaryo yazımına devam ederken bir yandan da cast çalışmaları için hazırlık aşamasında. 

23-08/07/yilmaz-erdogan-dan-yillar-sonra-bir-ilk-2ifax.jpg

YILMAZ ERDOĞAN'DAN "İNCİ TANELERİ" AÇIKLAMASI!

Yılmaz Erdoğan yeni dizisi İnci Taneleri ile yıllar sonra ekranda yer alacak. Oyuncu kadrosu henüz belli olmayan ancak ilk 5 bölümü hazır olan İnci Taneleri için Yılmaz Erdoğan'dan detaylar geldi.

Biir YouTube kanalına konuk olan sanatçı, yeni projesi hakkında şunları söyledi: "Aslında şimdiye kadar ben hep ironi anlatıcısıydım. Hiçbir zaman tam bir komedi filmi yapmadım. Öyle de hissetmedim. Hüzün ile komediyi harmanlayarak yaptım. Burada da daha realist bir hikaye yazıyorum. Epey de yol aldım. Yavaş yavaş castını yapıyoruz ama adı İnci Taneleri. Aslında bir dörtlükten de yola çıkıyor: "İnsanlar dizili inci bir tespihte. İnci ne kadar değerli, iplik o kadar ince. İnsanların arasındaki bağlar ile ilgili... Derin bir aile meselesine odaklandım."

Yılmaz Erdoğan; dizinin komedi türünde olmayacağını, genel sanat yönetmeninin kendisinin olduğunu, yönetmenin Şenol Sönmez olduğunu ve kendisinin de rol alacağını belirtti.

23-08/22/mv5bnmzimgy3ztutn2uzzi00mmnjlthhnwmtztnkotnhotu4mwmyxkeyxkfqcgdeqxvyotuwnzc0odc-_v1_.jpg

Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve başrolünü oynayacağı “İnci Taneleri” dizisinin kadın yıldızı belli oldu. Yılmaz Erdoğan’ın Altın Portakal Ödüllü Hazar Ergüçlü’nün oyunculuğunu beğenerek izlediği oyuncuların başında geldiği bu sebeple de yeni dizisinde güzel oyuncuyla çalışmak istediği öğrenildi.

23-09/21/242979571_584652445904515_275955941562383511_n.jpg

Kanal D’de seyirciyle buluşacak olan diziye bir isim daha dahil oldu. “İnci Taneleri” dizisiyle el sıkışan Kubilay Aka dizide Yılmaz Erdoğan‘ın oğlu olarak seyirciyle buluşacak.

23-10/05/640x360.jpg

Dizinin ekibine son olarak usta aktör Güven Kıraç katıldı. Güven Kıraç dizide Yılmaz Erdoğan‘ın arkadaşını canlandıracak. Yılmaz Erdoğan’ın dizinin 13 bölüm senaryosunu tamamladıktan sonra sete çıkmak istediği ve çekimlerin yeni yılın ilk aylarında olacağı gelen bilgiler arasında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin