Yürek Çıkmazı bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

TRT'nin başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Alp Navruz ve Mesut Akusta yer aldığı Yürek Çıkmazı bu akşam ekrana gelmeyecek.. Peki Yürek Çıkmazı bu akşam neden yok? Yürek Çıkmazı reyting kurbanı mı oldu? Yürek Çıkmazı'nın 17. bölümünde neler oldu? Yürek Çıkmazı'nın 18. bölümünde neler yaşanacak? Yürek Çıkmazı 18 bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Volkan Usta
28 Mart 2023 - 11:33
Kültür Sanat

TRT'nin güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken dizisi Yürek Çıkmazı için flaş bir haber geldi. Yürek Çıkmazı bu akşam ekranda olmayacak mı? İşte detaylar!

Başrollerinde Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta ve Ayça Bingöl'ün yer aldığı Yürek Çıkmazı 18. bölümüyle bu hafta yayınlanmayacak.

23-03/20/c78a7457.JPG

A Milli Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri kapsamında bu akşam saat 21.45'te oynayacağı Hırvatistan maçı sebebiyle dizi bu hafta yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. Sevilen dizi gelecek hafta yeni bölümüyle ekrana dönecek.

Yürek Çıkmazı 18. bölümüyle 4 Nisan Salı saat 20.00'de TRT 1'de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin