Yürek Çıkmazı dizisinin yayın tarihi belli oldu! İşte tarihli yeni tanıtım!

Başrollerinde Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun olduğu TRT1'in yeni dizisi Yürek Çıkmazı seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yürek Çıkmazı dizisi ne zaman başlıyor? Yürek Çıkmazı dizisi oyuncuları kimler? Yürek Çıkmazı dizisinin konusu ne? Yürek Çıkmazı dizisi 1. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yürek Çıkmazı dizisinden yeni bir tanıtım daha yayınlandı!

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan, sezonun en iddialı projeleri arasında yerini şimdiden alan Yürek Çıkmazı dizisinden tarihli yeni tanıtım yayınlandı! İlk tanıtımı ile sosyal medyada çok konuşulan dizinin tanıtımında şiddet mağduru bir kadının yürek burkan öyküsü ekranlara taşındı.

Yürek Çıkmazı dizisi ne zaman yayınlanacak? Yürek Çıkmazı 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yürek Çıkmazı dizisinden yeni bir tanıtım daha yayınlandı. 1. bölüm 2. fragmanında dizinin yayın günü de belli oldu! 

Yürek Çıkmazı dizisi ne zaman başlayacak?

Yeni tarihli tanıtımla birlikte Yürek Çıkmazı dizisinin 1 Kasım Salı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacağı duyuruldu!

Yürek Çıkmazı dizisi konusu nedir?

Dramatik hikayesi ile izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanan Yürek Çıkmazı dizisi, kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının duygu yüklü hikayesini ekranlara taşıyacak.

22-10/24/c78a2454.JPG

Yürek Çıkmazı dizisi oyuncuları kimler?

Başrollerinde Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta’yı bir araya getiren projede; Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay, İlayda Ildır gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

22-10/24/dscf7150.JPG

Yürek Çıkmazı dizisi 1. Bölümden yayınlanan 2. fragman yayında! Yürek Çıkmazı dizisi 1. bölümde neler olacak?




Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin