Yüz Yıllık Mucize'de Süreyya'nın gençliğini kim canlandırıyor? Cemre Gümeli kimdir? Kaç Yaşında?

Star TV'nin başrollerinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in yer aldığı Yüz Yıllık Mucize dizisinin 1. bölümünde Süreyya'nın gençliği ile karşımıza çıkan Cemre Gümeli dizide önemli bir oyunculuk sergiliyor. Peki Yüz Yıllık Mucize dizisinde Süreyya'nın gençliğine kim hayat veriyor? Cemre Gümeli kimdir? Yüz Yıllık Mucize'nin1. bölümünde neler olacak? Yüz Yıllık Mucize'nin konusu ne? Yüz Yıllık Mucize'nin oyuncu kadrosunda kimler var? Yüz Yıllık Mucize dizisi uyarlama mı? Yüz Yıllık Mucize 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yüz Yıllık Mucize'nin 2. bölümünde neler olacak? Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm izle!

Volkan Usta
23 Mart 2023 - 21:33
Kültür Sanat

Bu akşam 1. bölümüyle Star'da yayınlanan Yüz Yıllık Mucize dizisinde Süreyya'nın gençliğini oynayan isim, dizinin ilk bölümünde oldukça merak edildi. İşte birçok meraklı seyirci tarafında yöneltilen "Süreyya'nın gençliğine hayat veren isim kim? Cemre Gümeli kimdir?" sorusunun cevabı!

İLGİLİ İÇERİK

Cemre Gümeli dizide geçmişe gidilen sahnelerde Zerrin Tekindor'un (Süreyya) gençliğini canlandıracak isim oldu.

23-09/21/116427050_692002368022072_8943569493809677121_n-1695285936.jpg

CEMRE GÜMELİ KİMDİR? NERELİ? KAÇ YAŞINDA?

Cemre Gümeli, 1993 tarihinde hayata merhaba demiş olan İstanbul doğumlu bir oyuncudur.24 Eylül oyuncunun doğum günüdür.Küçük yaşlarda başlamış olduğu bale ile beraber piyano derslerini hiç aksatmamış ve sürekli eğitim almıştır. Boyu 1.72 cm, kilosu ise 55’dir. Güzel oyuncunun Instagram hesabı ise @cemregumeli'dir.

Çocukken bir çok çocuk gibi dışarıda oynamayı çok seven ve eve girmekten hoşlanmayan bir çocukluk dönemi geçirmiştir.Oyunculuğa lise çağlarınla beraber daha fazla yönelmiş olan isim Üniversiteye başlamasıyla beraber çeşitli insanlarla beraber bir çok oyunda oynamıştır.Üniversite okuduğu vakitlerde Haldun Dormen’den oyunculuk ile ilgili özel dersler almıştır.Ardından Newyork’a gitmiş olan oyuncu burada da eğitimini sürdürmüştür.Eğitimlerin ardından kendini televizyon ekranlarındaki dizilerde rol alacak biri olarak görmesiyle beraber dizi oyunculuğu yapmaya başlamıştır.

Rol Aldığı Yapımlar:

Bay Yanlış, Tatlı İntikam, Servet ve Elimi Bırakma gibi yapımlarda rol aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin