Yüzleşme Ömer Aladağ (Engin Öztürk) kimdir?

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Yüzleşme dizisi, kadrosuyla da oldukça dikkat çekiyor. Yüzleşme Ömer Aladağ kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
05 Mart 2019 - 11:50
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Yüzleşme dizisi, kadrosuyla da oldukça dikkat çekiyor. Yüzleşme Ömer Aladağ kimdir? Gerçek adı nedir?

Yüzleşme Ömer Aladağ kimdir?

19-03/04/yuzlesme.png

Fikret Karadağ'ın kaybolmayan umududur. Fikret'in kızı Gonca'ya aşıktır ancak Gonca bir gece ansızın ortadan kaybolmuştur. Gonca'yı bulamayınca Fikret'in yardımıyla Fransa'ya gidip okumuş ve dünyaca ünlü bir parfümör olmuştur. İyi kalpli mert bir adam olan Ömer'in içinde karanlık bir tarafı daha vardır. 

Yüzleşme dizisinde Ömer Aladağ karakterini Engin Öztürk canlandırmaktadır. 

Engin Öztürk kimdir?

19-03/04/engin.jpg

28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Asker emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin dördüncü çocuğudur. Eskişehir'de büyümüş ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için Ankara'ya gelmiş ve daha sonra 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünde okumaya başlamış, 2012 yılında mezun olmuştur.

Daha önce Fatmagül'ün Suçu Ne?, Muhteşem Yüzyıl, Hayat Yolunda, Yüksek Sosyete gibi dizilerde rol almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin