Z Nation'da daha çok zombi göreceğiz!

'Z Nation'a 2. sezon onayı...

resim yok
21 Ekim 2014 - 15:15
İptal - Onay

Syfy'ın geleceğinde daha çok zombi görünüyor!

Son dönemde özellikle kablolu kanal AMC'nin The Walking Dead dizisinin dünya çapında elde ettiği başarının ardından yayıncı kanallar zombi temalı birçok dizi projesini gündemlerine aldı.


Bunlardan birisi de Syfy'ın bu sezon Cuma akşamları ekranlara getirmeye başladığı 'Z Nation'.

 

SYFY 'DEVAM' DEDİ

Olumsuz eleştirilere rağmen farklı tarzıyla kendine has bir izleyici kitlesi edinmeyi başaran 'Z Nation'a Syfy'dan güven oyu geldi.

 

2. SEZON ONAYI

Dizi, 2. sezon onayını resmi olarak aldı ve yeni sezonuyla ekran macerasını gelecek sene de sürdürecek.

 

TWITTER'DAN DUYURULDU

Z Nation'ın resmi twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Hazır mısınız? Z Nation, Syfy'dan 2. sezon onayını aldı''[reklam]

YENİ SEZON DETAYLARI

Yeni sezonun kaç bölümden oluşacağı konusunda şimdilik bir açıklama gelmiş değil. Dizinin devam etmekte olan ilk sezonu ise 13 bölümden oluşuyor.

 

HİKAYESİ

Bir zombi virüsünün tüm ABD'yi etkisi altına almasının üç sene sonrasında başlayan Z Nation, virüse çare olabilecek tek insanı koruyan bir grubun New York'dan Kaliforniya'ya ulaşma çabasını ve bu yolculuk esnasında başlarına gelen olayları konu ediniyor.

 

OYUNCU KADROSU

Z Nation'ın orijinal kadrosunda Tom Everett Scott, DJ Qualls, Kellita Smith, Michael Welch, Anastasia Baranova, Russell Hodgkinson, Pisay Pao, Harold Perrineau, Nat Zang ve Keith Allan gibi isimler yer alıyor.

 

İZLENME ORANLARI

Serinin ilk sezonu bugüne kadar 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.5 reyting ve bölüm başına 1.45 milyon toplam izleyici ortalamalarını tutturarak kanalının yüzünün güldürmeye devam ediyor.

 

SEZON SÜRÜYOR

Z Nation, 24 Ekim Cuma akşamı sezonun yedinci bölümü 'Welcome to the Fu-Bar' ile kaldığı yerden devam edecek.

 

TANITIM VİDEOSU

 

 

'HANNIBAL'IN 3. SEZONUNDA GİZEMLİ BİR KADIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin