Zeynep Gülmez Sevgili Geçmiş dizisinin kadrosunda!

Ece Uslu ve Emre Kınay'lı diziye başarılı oyuncu da dahil oldu.

Merve Mutlu
09 Eylül 2019 - 12:01
Yeni Bölüm

Başrollerini 14 yıllık bir aranın ardından yeniden başrolü paylaşacak olan Ece Uslu ve Emre Kınay'ın üstlendiği ve Süreç Film imzası ile Star TV'de yayınlanacak olan Sevgili Geçmiş dizisinin hazırlıkları devam ediyor.

19-09/09/sevgili-gecmis.jpg

Kadrosunda: Erken final yapan Leke dizisinde Burak Sevinç ile başrolü paylaşan Melis Sezen, en son Can Kırıkları dizisinde Aslan Erçetin karakterini canlandıran başarılı ve yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir, 2018 yılında yayınlanan Dip dizisi ile son kez karşımıza çıkan Burak Yamantürk ve Yasak Elma dizisinde Zeynep karakterini canlandırarak hayran sayısını artıran Sevda Erginci'nin rol alacağı Sevgili Geçmiş'in kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. 

Zeynep Gülmez Sevgili Geçmiş'in kadrosunda!

19-09/09/zeynep-g.jpg

2014 yılında Gülenay Çakırlı karakterini canlandırdığı Yeşil Deniz dizisi ile televizyon oyunculuğuna başlayan ve Düşler ve Umutlar, Alemin Kıralı, Kirli Beyaz, Parmaklıklar Ardında, Annem, Ters Yüz, Selena, Sev Kardeşim ve daha nice dizi projesine ek olarak birçok sinema filmi ve tiyatroda da yer alan Zeynep Gülmez, Sevgili Geçmiş dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Başarılı oyuncu dizide Müjgan karakterine hayat verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin