Zeytin Ağacı 2. sezon çekimleri başladı! Yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Dünya çapında büyük ses getiren Netflix'in Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezon çekimleri başladı. Peki Zeytin Ağacı 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Zeytin Ağacı 2. sezon kaç bölümden oluşuyor? Zeytin Ağacı konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? Tuba Büyüküstün kimdir? Murat Boz kimdir? Zeytin Ağacı 3. sezon çekimleri ne zaman? Zeytin Ağacı 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Zeytin Ağacı 3. sezonda hangi isimler oyuncu kadrosunda yer alıyor?

Netflix, üç arkadaşın geçmişin yüklerinden kurtularak özgürleşme hikayesini anlatan dizisi Zeytin Ağacı hem Türkiye'de hem de dünyada büyük ilgi görmüştü.

İLGİLİ İÇERİK

23-04/20/tuba-1-1681979124.jpg

Nuran Evren Şit’in senaryosunu, yönetmenliğini Burcu Alptekin'in üstlendiği Zeytin Ağacı dizisi 2. ve 3. sezon onayını almıştı. Çekimleri Ayvalık'ta yapılan ve aile diziliminden yola çıkarak ruh iyileştirmeyi anlatan çok konuşulan dizinin yeni sezonu için sete çıktı. 

23-04/20/oyu.png

PEŞPEŞE ÇEKİLECEK!

Tuba Büyüküstün, Boncuk Yılmaz, Seda Bakan, Murat Boz ve Fırat Tanış'ın başrolünde yer aldığı dizinin 2. sezon çekimlerinin ardından 3. sezon için de hızlıca sete çıkılacağı öğrenildi.

23-07/22/112725068-09-aytac-sasmaz-foto-vedat-arik001.jpg

Ayrıca genç yıldız Aytaç Şaşmaz "Diyar" karakterini canlandırmak için projeye dahil oldu. Ailevi travmaları olan Diyar‘ın dönüşümü Ada’yla (Tuba Büyüküstün) tanışmasıyla başlayacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin