resim yok
16 Mayıs 2013 - 00:00

Zuhal Topal davalık oldu!

 

Menajerlik ücreti sorunu


Stelyo Pipis, menajerlik ücretini ödemediği için Topal'a dava açtı.

Ünlü menajer Stelyo Pipis, 2009 yılından 2011 yılına kadar beraber çalıştığı ünlü oyuncu ve sunucu Zuhal Topal'la mahkemelik oldu.

PİPİS, TOPAL'A DAVA AÇTI

Pipis, Beyaz TV'de sunduğu "Zuhal Topal ile İzdivaç" programı ve ardından bölüm başına 17 bin 500 liraya anlaştığı "Avrupa Avrupa" dizisinden hakkı olan yüzde 25'lik menajerlik ücretini ödemediği için Topal'a dava açtı.

 

Tanık dinlendi

İstanbul 4. Fikri ve Sinai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde önceki gün görülen davanın duruşmasında Stelyo Pipis'in İkies Prodüksiyon şirketinde 1996 yılından beri prodüksiyon amiri olarak görev yapan Kamil Pirci tanık olarak dinlendi.

Pirci, hakimin sorularını yanıtlarken Pipis'in avukatı Şeyda Yıldırım, salondaki seyirciler arasında Zuhal Topal'ın aynı zamanda davada tanık olarak gösterdiği eşi Argun Korhan Saygıner'in de oturduğunu fark etti.

TOPAL'IN EŞİ MAHKEMEDEN ATILDI

Avukat Yıldırım davada tanık olan bir kişinin diğer bir tanığın beyanını dinlemesinin yasalara aykırı olduğunu hatırlattı.

Hakim bunun üzerine şu günlerde ikiz bebek beklediğini açıklayan Zuhal Topal'ın eşi Saygıner'i Hukuk Muhakemeleri Kanunu'nun 261. maddesi uyarınca salondan çıkardı.

 

Duruşma ertelendi

 

Hakim diğer tanıkların dinlenmesi için duruşmayı Temmuz ayının ilk haftasına erteledi.

 

 

İKİZ BEBEK GELİYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin