Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, ‘Turkish Drama Gala’ gecesine katılan isimler arasındaydı. Önceki gün yurda dönen çiftten Neslihan Atagül geceyi ve Türk dizilerini değerlendirdi. Atagül, gurur duyulacak bir başarının olduğunu kaydetti.
Hürriyet Kelebek’ten Sayit Durmaz’ın haberine göre; Neslihan Atagül, Türk dizilerinin Latin Amerika’ya satışının 10. yılı şerefine 22 Ocak’ta Miami’de gerçekleşen törene “Turkish Drama Queen” olarak davet edildi.
‘Doğu ve Batı’nın Kalbine Dokunabiliyoruz’
Neslihan Atagül gala gecesiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:
“Sektör adına gerçekten müthiş bir şey bu. Gurur duyulması gereken de bir durum. Ben Türk dizilerini çok başarılı buluyorum. Kısa zamanda çok iyi işler çıkarıyoruz.
Hissettiğimiz ve ekrana yansıttığımız duygu hem Doğu hem de Batı kültürlerinin kalbine dokunabiliyor. Bu çok önemli. Miami’de de her şey harikaydı. Çok güzel geçti ve çok güzel ağırladılar bizi.”
İspanyolca Konuşma Yapmıştı
Galada İspanyolca konuşma yapmasıyla ilgili sorular da yöneltilen Neslihan Atagül, “Aslında dil deneyimim yoktu. Yeni yeni İspanyolca dersleri almaya başladım. Sahnede çok heyecanlandım ve benim için güzel bir deneyim oldu” dedi.
‘Meraklarını Çiftetelli ile Giderdik’
Atagül, galadaki gözlemlerine dayanarak Türk kültürüne çok ilgili olduklarını da belirtirken, “Geleneksel dansımızı merak edip soruyorlardı. Kadir ile karşılıklı çiftetelli oynadık. Dans ederek bu meraklarını gidermiş olduk” diye konuştu.