TRT’nin uluslararası dijital platformu tabii’de izleyici ile buluşan, son zamanların en çok konuşulan dizisi Siyah Bere ekibi, anlamlı bir projeye imza attı.
Kütüphaneyi yüzlerce kitap ile dolduran Siyah Bere ekibi, açılışta da çocukların sevincine ortak oldu. Hayatlarının en özel günlerinden birini yaşadıklarını belirten oyuncular, minik öğrenciler ile bol bol fotoğraf çektirip sohbet ettiler.
Dizinin başrol oyuncusu İlhan Şen “Setimizde çok özel anlar yaşadık. Kütüphane açılışında çocuklar ile paylaştığımız anlar da en özellerinden biri oldu. Siyah Bere, her şeyi ile unutulmayacak bir dizi oldu benim için” dedi.
Çocukların mutluluğunu görmenin en büyük hediye olduğunu belirten yapımcı Sadi Canpolat ise “Güzel anılar biriktirip güzel insanlar ile tanıştığımız Gaziantep’e küçük bir hediyemiz olsun istedik”dedi.