Fenerbahçe’nin eski yıldızı Cristian Baroni, önceki gün İstinyePark’ta objektiflere takıldı. Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Benfica maçı için tam 11 yıl aradan sonra yeniden Kadıköy’e gelen Brezilyalı futbolcu, alışveriş molasında sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.Uzun süre vitrin gezen Baroni, fotoğraf çektirmek isteyen taraftarları kırmayarak tek tek hatıra fotoğrafı çekildi.Futbol tutkunlarını nostaljiye götüren başarılı orta sahanın Kadıköy’deki karşılaşma öncesi oldukça keyifli ve heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.İstanbul’a gelir gelmez soluğu alışverişte alan Baroni’nin şıklığı da dikkatlerden kaçmadı.
NEBAHAT ÇEHRE
Türk sinemasının ve ekranlarının başarılı isimlerinden olan Nebahat Çehre, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan güzel oyuncu, alışveriş sonrasında kendisini görüntüleyen muhabirlere iyi çalışmalar dileyen Nebahat Çehre, ‘’bir projeyi reddettim, şu an iki proje ile görüşüyorum, Sultan rolüne hazırlık yapıyorum diyebiliriz’’ açıklamasında bulundu. Siyahlar içerisindeki elbisesi, mütevazi tavırları ve güzelliği ile dikkatleri üzerine toplayan usta isim, yanına gelen sevenleriyle de uzun süre hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra alışverişine kaldığı yerden devam etti.
YUSUF GÜNEY
Sahnelerin başarılı isimlerinden şarkıcı Yusuf Güney, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı Beymen mağazası olan başarılı şarkıcı, bir süre burada alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Mağaza çıkışı karşılaştığı muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren Yusuf Güney, mavi tişörtü ve AVM tarzıyla dikkatleri üzerine topladı.


