Yakışıklı oyuncu Barış Arduç, önceki gün Vadistanbul’da objektiflere takıldı. Öğle saatlerinde alışveriş merkezine gelen Arduç, muhabirlerin sorularını yanıtladı.Yeni sezonda Hande Erçel ile birlikte rol alacağı “Aşk ve Gözyaşı” dizisi hakkında konuşan ünlü oyuncu, heyecanını gizleyemedi. Arduç, “Eylül ayında seyirciyle buluşacağız. Çok heyecanlıyız, ilk tanıtım yayınlandığında aldığımız tepkiler gerçekten harikaydı” diyerek projenin merakla beklendiğini ifade etti.Samimi tavırlarıyla gazetecilere teşekkür eden Arduç, daha sonra alışveriş merkezinden ayrıldı.
KEREM DEMİRBAY
Eyüpspor’un yıldız futbolcusu Kerem Demirbay, önceki gün İstinyePark’ta objektiflere takıldı. Spor mağazalarını dolaşarak yeni sezon ürünlerini inceleyen başarılı futbolcu, alışverişin ardından muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmadı ve objektiflere gülümseyerek poz verdi.“Her şey bildiğiniz gibi, keyfimiz yerinde” diyen Demirbay, kısa bir kahve molası verdikten sonra kendi aracıyla alışveriş merkezinden ayrıldı.
SELÇUK ŞAHİN
Eyüpspor teknik direktörü Selçuk Şahin, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Sabah saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Selçuk Şahin, daha sonra meydan katında bir restorana gidip arkadaşıyla vakit geçirdi. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayan başarılı teknik direktör, şık alışveriş tarzıyla da dikkatleri üzerine topladı.
Nalet Bebe olarakta tanınan Ömer Başdoğan, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Ömer Başdoğan, daha sonra meydan katında bir restorana geçip vakit geçirdi. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayan Ömer Başdoğan eğlenceli ve sempatik halleri ile beğeni topladı.



