Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran Gönül Dağı, bu hafta ekrana gelecek yüz ikinci bölümüyle yine ilgi odağı olacak.
Gönül Dağı’nın yeni bölümünde neler olacak?
Selma Öğretmen’in Taner’e olan hisleri Veysel, Ramazan, Asuman ve Cemile’nin dikkatini çeker. Dörtlü, bu durumda ne yapacaklarını konuşurlar. Taner ile arasındaki bazı yanlış anlaşılmalar sonucu Selma kendini zor bir durum içinde bulur. Selma ne yapacaktır?
Elif’in ameliyattan çıkmasıyla herkes rahat bir nefes alır. Yaptığı hataların farkına varan Barış, bir karar vermiştir. Barış ne yapacaktır?
Azize’nin evliliğine karşı çıkan çocukları Azize’yi huzurevinden alarak başka bir yere götürmeye karar verirler. Azize’nin tepkisi ne olacaktır?
Sennur ve Yaşar evlenmeye karar vermiştir. Sennur mükemmel bir düğün ister. Bu durum Yaşar’ın başına neler açacaktır?
Gönül Dağı’nın yüz ikinci bölümü, 17 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…