resim yok
25 Aralık 2011 - 00:00

 

Özerman'dan Kıvanç Tatlıtuğ'a sitem... 'Havyar' polemiğinin ardından Kıvanç Tatlıtuğ'un kendisine dava açmasını eleştiren ünlü organizatör, 'Benim oğlumdu. Onun için çok şey yaptım. Hakkımı helal etmiyorum' dedi
Organizatör Erkan Özerman, 'Havyarı bozuk zeytin ezmesi zannetti' dediği Kıvanç Tatlıtuğ'un kendisine dava açmasına veryansın etti. Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Özerman, 'O benim oğlumdu. Onun için yaptığım onca şeyden sonra beni mahkemeye vermesi çok ağırıma gitti. Kıvanç'a hakkımı helal etmiyorum. Ölsün diye dua da etmem, daha çok genç' diye konuştu. Kenan İmirzalıoğlu'nu da zaman zaman uyardığını söyleyen Özerman, 'Dinlemedi, çok pişman oldu ve 'sen haklıymışsın' diyerek beni aradı. Annem öldü, Kenan, İzmir'deki setini bırakıp koşa koşa cenazeye geldi' dedi. Konuşurken gözyaşlarını tutamayan Özerman, 'İki tane pırıl pırıl kız vardı. Bunları Amerika'ya götürdüm. Bana, 'Sıradan insanlarız, neden biz' diye sordular ama şimdi Türkiye'de bir numaralar. Sezen Aksu ve Zerrin Özer. İşte ben buyum, kim ne derse desin' diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin