resim yok
06 Ağustos 2011 - 00:00

Ömür Gedik, kendisini ‘Çek Bakalım’da istemeyen Hülya Avşar’a sert tepki verdi...
 
HÜLYA, ÖMÜRÜ VETO ETMİŞTİ
Sinema eleştirmeni Ömür Gedik, Hülya Avşar'a fena çattı. atv'de yayınlanmaya devam eden kısa film yarışması 'Çek Bakalım' başlamadan önce jüride Okan Bayülgen, Hıncal Uluç ve Hülya Avşar'la birlikte Ömür Gedik'in de adı geçiyordu. Hülya Avşar, projenin başlangıcında Tarkan'la yaşadığı polemik yüzünden kendisini eleştiren Ömür Gedik'in jüri üyesi olmasına karşı çıkmıştı. Okan Bayülgen'in Avşar'ı ikna etmesi üzerine davet gönderil en Gedik ise programda yer almayı kabul etmemişti.
 
"BİR DAHA YAN YANA GELMEM"
Önceki gün sevgilisi Ferhat Göçer'le Arnavutköy'de balık yiyen Ömür Gedik, mekân çıkışı gazetecilerin Çek Bakalım programının jüri koltuğuna neden oturmadınız" sorusuyla karşılaştı. Profesyonel bir anlayışı olduğunu vurgulayan Gedik, Hülya Avşar'ı kızdıracak sözler söylemekten çekinmedi. Avşar kızını amatörlükle suçlayan Gedik, "Hülya Avşar bir yazımdan dolayı çok amatörce sözler sarf etti. Onunla bir daha yan yana gelmem. Ben profesyonelim, Hülya Avşar gibi acemilerle çalışmam" dedi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin