01 Eylül 2013 Pazar reyting sonuçları!

Hangi yapım ve diziler zirvede? Babam Sınıfta Kaldı mı, Yüksek Giriş mi, Her Şey Yolunda Merkez mi, Akrep Kral 2 mi, Şaban Oğlu Şaban mı, Ben Bilmem Eşim Bilir mi?

resim yok
02 Eylül 2013 - 11:38
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede? Babam Sınıfta Kaldı mı, Yüksek Giriş mi, Her Şey Yolunda Merkez mi, Akrep Kral 2 mi, Şaban Oğlu Şaban mı, Ben Bilmem Eşim Bilir mi?

Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu. İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE EN ÇOK İZLENEN DİZİ HANGİSİ?

Tüm kişilerde genel klasmanda atv ekranlarına gelen yabancı sinema Akrep Kral 2 zirvede yer alırken, dizilerin lideri ise Babam Sınıfta Kaldı oldu. Dizi, genel klasmanda ikinci sırada yer aldı. Şaban Oğlu Şaban ve Ben Bilmem Eşim Bilir ikilisi diğer sıraları paylaşırken, Her Şey Yolunda Merkez ise günü genel klasmanda beşinci sırada tamamladı.

 

AB'YE BABAM SINIFTA KALDI DAMGASI!

AB kategorisinde hem dizi sıralamasında hem de genel klasmanda Babam Sınıfta Kaldı zirvenin sahibi oldu. Her Şey Yolunda Merkez bu kategoride dördüncü sırada yer alırken, final bölümüyle ekranlara gelen Yüksek Giriş ise sıralamada oldukça gerilerde kaldı.

 

İŞTE GÜNÜN AYRINTILI KARNESİ

 

[reklam]

 

29 AĞUSTOS TARİHLİ REYTİNG SONUÇLARINI HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin