03 Eylül 2013 Salı reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Güneşi Beklerken mi, Seksenler mi, Bir Aşk Hikayesi mi, Çocuklar Duymasın mı, Moskova'nın Şifresi Temel mi? İşte reytingler...

resim yok
04 Eylül 2013 - 10:58
Reyting

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Güneşi Beklerken mi, Seksenler mi, Bir Aşk Hikayesi mi, Çocuklar Duymasın mı, Moskova'nın Şifresi Temel mi? İşte reytingler...

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? 'Diziler.com' ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE ZİRVENİN SAHİBİ DEĞİŞMEDİ!

Kanal D'nin yaz döneminde ekranlara getirmeye başladığı yeni dizilerinden Güneşi Beklerken en çok izlenen dizi oldu. Dizi, ayrıca genel klasmanda da farklı şekilde birinci sırada yer aldı. Seksenler, Bir Aşk Hikayesi ve Çocuklar Duymasın diğer sıraları paylaşan diziler oldular.

 

AB KATEGORİSİNDE FARK YİNE BÜYÜK!

AB kategorisinin dizi sıralamasında lideri olan Güneşi Beklerken aynı zamanda genel klasmandaki birinciliğini burada da sürdürdü. Bu kategoride daha iyi izlenme oranları elde eden Seksenler genel klasmanda ikinci sırada yer alırken, Güneşi Beklerken'i yakından takip etti. Çocuklar Duymasın ve Bir Aşk Hikayesi ikilisi diğer sıraları paylaştılar.

 

İŞTE GÜNÜN AYRINTILI KARNESİ

 


[reklam]

 

02 EYLÜL 2013 PAZARTESİ GÜNÜ REYTİNG SONUÇLARINI HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

 

SEKSENLER - Mithat Körler 'Güneşimi Kaybettim' klibini izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin