04 Eylül 2016 Pazar reyting sonuçları

Hangi dizi zirvede? Seviyor Sevmiyor mu, Hayatımın Aşkı mı yoksa Arkadaşlar İyidir mi?

Volkan Küçükel
05 Eylül 2016 - 11:49
Reyting

Seviyor Sevmiyor mu, Hayatımın Aşkı mı, Arkadaşlar İyidir mi, haber bültenleri mi, Türk sineması Adana İşi mi, Kısmetse Olur Yılın Düğünü mü?

Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE 'SEVİYOR SEVMİYOR' ALIŞTIĞI YERDE!

Atv'nin yaz dönemi dizilerinden Seviyor Sevmiyor bu hafta da zirvede yer alarak son dört haftanın lider yapımı olmayı başardı.

Show TV'nin yeni dizilerinden Arkadaşlar İyidir yükseliş göstererek ikinci sırada kendine yer buldu ve gelecek haftalar için ışık verdi.

Kanal D'nin Hayatımın Aşkı dizisinin gerileyişi ise sürüyor. Dizi, bu hafta 11. sırada günü tamamladı.

AB'DE BENZER TABLO

AB kategorisinde izlenme oranlarını daha da yukarıya çeken Seviyor Sevmiyor yine zirvede! Arkadaşlar İyidir, AB'de de yükselişe geçti ve ikinci sırada yer aldı.

Kim Milyoner Olmak İster, İlker Ayrık'la Var mısınız Yok musunuz sonraki sıraları paylaşırlarken; Hayatımın Aşkı 6. sırada günü tamamladı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

Seviyor Sevmiyor 9. Bölüm Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin