04 Kasım 2014 Salı reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
05 Kasım 2014 - 12:50
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Küçük Ağa mı, Kaçak mı, Seksenler mi, Beni Affet mi, İki Dünya Arasında mı, Unutma Beni mi, Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1 mi, Deniz Yıldızı mı, O Ses Türkiye mi, B. Dortmund-GS karşılaşması mı?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE SIRALAMA NASIL?

Tüm kişiler kategorisi dizi sıralamasında günü önde kapatan yapım bir kez daha Küçük Ağa oldu. Dizi, genel klasmanda ise Borussia Dortmund-Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının canlı yayınının hemen ardından ikinci sırada yer aldı.

Sonraki sıraları paylaşan yapımlar ise şöyle: Beni Affet, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, Kaçak ve Ece Üner ile Show Haber.

TRT 1'in sevilen dönem dizisi Seksenler ise bu haftayı 23. sırada tamamladı.

 

AB'DE DURUM NASIL?

AB kategorisinde zirve yarışında ufak değişiklikler var! Bu kategoride de Borussia Dortmund-Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının canlı yayını ilk sırada yer alırken, TV8'in yarışma programı O Ses Türkiye ve Küçük Ağa diğer sıraları paylaşıyorlar.

Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, Ece Üner ile Show Haber, Eyvah Eyvah (T.S), Seksenler ve Bu Tarz Benim sonradan gelen yapımlar.

 

Kaçak bu kategoride 15. sırada yer alıyor.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ SALI GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin