05 Ağustos 2013 Pazartesi reyting sonuçları!

Hangi yapım ve diziler zirvede? Güzel Çirkin mi, Bebek İşi mi, Benim Hala Umudum Var mı, Kapanmadan Kazan mı, Kim Milyoner Olmak İster mi? İşte reytingler...

resim yok
06 Ağustos 2013 - 12:10
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede? Güzel Çirkin mi, Bebek İşi mi, Benim Hala Umudum Var mı, Kapanmadan Kazan mı, Kim Milyoner Olmak İster mi? İşte reytingler...

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde kim önde?

Tüm kişiler kategorisinde hem genel klasmanda hem de dizi sıralamasında Star TV'nin yaz döneminde ekranlara getimeye başladığı dizilerinden Benim Hala Umudum Var geçtiğimiz haftalardaki başarısını bu hafta da tekrarladı ve zirveyi bir kez daha kimselere bırakmadı. Show TV'nin yeni dizilerinden Bebek İşi, Güzel Çirkin ve Arka Sokaklar (tekrar) listede sıralanan diğer diziler.

AB'de sıralama değişti!

Kim Milyoner Olmak İster'in genel klasmanda zirvede sıralandığı AB kategorisinde en çok izlenen dizi Güzel Çirkin oldu. Genel klasmanda ikinci sırada yer alan diziyi hemen ardından sıralanan Benim Hala Umudum Var yakın arayla takip etti. Kapanmadan Kazan ve Bebek İşi ise genel klasmanda diğer sıralarda yer aldılar.

İşte günün ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpse7773cb2.png [reklam]  photo 2_zps2e867d2a.png

 

04 AĞUSTOS 2013 PAZAR GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

 

GÜZEL ÇİRKİN'de Murat ve Şenol'un başı dertte! Tıkla-izle!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin