resim yok
25 Nisan 2011 - 00:00

Sevgilisi Merve Şarapçıoğlu’ndan ayrıldığı konuşulan Berk Oktay, “Arka Sokaklar”daki rol arkadaşı Zeynep Beşerler ile görüntülendi.

 

 

İlişki sona erdi
Arka Sokaklar”ın yakışıklı komiseri Berk Oktay, bir süredir Merve Şarapçıoğlu ile aşk yaşıyordu. Sevgililer, geçtiğimiz hafta dizinin 200’üncü bölümü şerefine düzenlenen kutlama yemeğine de birlikte katıldı. Ancak iddiaya göre yemeğin ardından eğlenmek için Beyoğlu’na giden ikili, burada birden bire tartışmaya başladı ve bu kavga ilişkilerinin sonunu hazırladı.
 
Sabaha kadar eğlence
Berk Oktay, önceki akşam “Arka Sokaklar”daki rol arkadaşı Zeynep Beşerler ile buluştu. Daha önce de aşk haberleriyle gündeme gelen ikili, geceyi Scotch’da geçirdi. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen Oktay ve Beşerler, çıkışta görüntülenmemek için hayli çaba sarf etti. Mekândan önce çıkan Oktay, kapıda gazetecilerin olmadığını düşününce yanına Beşerler’i çağırdı. Kol kola girip mekânın önünde bekleyen taksiye doğru yürüyen ikili, flaşların patlaması üzerine ayrılıp farklı yönlere doğru yürümeye başladı.
 
Ablaya gül verelim
Scotch’un önünde çiçek satan gencin Berk Oktay’a “Ablaya bir gül verelim” demesi, Zeynep Beşerler’i güldürdü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin