06 Ağustos 2013 Salı reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Bir Aşk Hikayesi mi, Güneşi Beklerken mi, Hababam Sınıfı Güle Güle mi, Kim Milyoner Olmak İster mi, Şans Kapıda mı? İşte reytingler...

resim yok
07 Ağustos 2013 - 11:11
Reyting

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Bir Aşk Hikayesi mi, Güneşi Beklerken mi, Hababam Sınıfı Güle Güle mi, Kim Milyoner Olmak İster mi, Şans Kapıda mı? İşte reytingler...

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? 'Diziler.com' ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Güneşi Beklerken yine zirvede!

Kanal D'nin yaz döneminde ekranlara getirmeye başladığı yeni dizilerinden Güneşi Beklerken, izleyicilerden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Dizi, yeni bölümüyle tüm kişilerde dizi kategorisinde ve aynı zamanda genel klasmanda bir kez daha zirvede yer alan yapım oldu ve Şans Kapıda, Nihat Hatipoğlu ile Sahur, Nihat Hatipoğlu ile İftar gibi iddialı programları geride bıraktı. Günün en çok izlenen ikinci dizisi olan Bir Aşk Hikayesi ise genel sıralamada 5. sırada kendine yer buldu.

AB kategorisinde fark açıldı!

AB kategorisinin dizi sıralamasında da lider olan Güneşi Beklerken aynı zamanda genel klasmandaki birinciliğini burada da sürdürdü. Dizi, bu kategoride rakipleriyle arasındaki farkı oldukça aşmış görünüyor. Şans Kapıda, Kanal D Haber ve Kim Milyoner Olmak İster sonraki sıraları paylaşırken, Bir Aşk Hikayesi ise genel klasmanda 6. sırada yer aldı.

İşte günün ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpsb87523fa.png [reklam]  photo 2_zps6d9937c0.png

 

05 AĞUSTOS 2013 PAZARTESİ GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

 

BİR AŞK HİKAYESİ 19. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

 

GÜNEŞİ BEKLERKEN'de Kerem'den sürpriz veda! Tıkla-izle!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin