06 Haziran 2023 Salı Reyting Sonuçları!

06 Haziran 2023 Salı gününün en çok izlenenleri belli oldu! Show TV'de Aile, TV8'de Survivor, Fox'ta Tetikçinin Oğlu, TRT'de Yürek Çıkmazı, Atv’de Ben Bu Cihana Sığmazam ve Kanal D’de Üç Kız Kardeş arasındaki rekabeti kim kazandı?

Volkan Usta
07 Haziran 2023 - 10:23
Reyting

06 Haziran 2023 Salı gününün reyting sonuçları açıklandı.

Total'de zirveyi Kanal D'nin sevilen dizisi "Üç Kız Kardeş" elde etti. Atv'nin gösterime sunduğu "Ben Bu Cihana Sığmazam" ise ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırayı ise ATV'nin ekrana getirdiği "Müge Anlı İle Tatlı Sert" programı kazandı.

AB'de ise ilk sırayı yine "Üç Kız Kardeş" dizisi, ikinci sırayı "Yürek Çıkmazı", üçüncü sırayı ise "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi kaptı.

20+ABC1 grubunda ise ilk sırada "Ben Bu Cihana Sığmazam", ikinci sırada "Üç Kız Kardeş", üçüncü sırada "Yürek Çıkmazı" yer aldı.

23-06/07/screenshot-1-5uvp.jpg

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin