07 Ekim 2014 Salı reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
08 Ekim 2014 - 12:01
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Küçük Ağa mı, Emanet mi, Kaçak mı, Kurt Seyit ve Şura mı, Seksenler mi, Beni Affet mi, İki Dünya Arasında mı, Unutma Beni mi, Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1 mi, Deniz Yıldızı mı, O Ses Türkiye mi?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE SIRALAMA NASIL?

Tüm kişiler kategorisi genel klasmanda günü önde kapatan yapım bir kez daha Küçük Ağa oldu. Küçük Ağa böylelikle hem dizi kategorisinin hem de genel klasmanın lideri oldu.

Sonraki sıraları paylaşan yapımlar ise şöyle: Kaçak, O Ses Türkiye, Emanet, Star Ana Haber, Beni Affet, Sivil Cephe (Y.S) ve Kanal D Haber.

Seksenler 12., Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1 27. ve bekleneni veremeyen Kurt Seyit ve Şura ise kendisine ancak 33. sırada yer bulabildi.

 

AB'DE DURUM NASIL?

AB kategorisinde zirve yarışında değişiklikler var! Bu kategoride dizi sıralamasında Küçük Ağa zirvede yer alırken, genel klasmanda ise O Ses Türkiye ilk sırada yer aldı.

Seksenler, Sivil Cephe (Y.S), Kanal D Haber, Kaçak ve Emanet diğer sıraları paylaşan yapımlar.

Kurt Seyit ve Şura ise bu kategoride 14. sırada yer alıyor.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ SALI GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin