08 Mart 2017 Çarşamba reyting sonuçları

Diriliş Ertuğrul mu, No: 309 mu, Kara Sevda mı, Bu Şehir Arkandan Gelecek mi, yeni dizi Evlat Kokusu mu? Ekranlarda Çarşamba gününün galibi hangi dizi oldu?

Volkan Küçükel
09 Mart 2017 - 11:15
Reyting

Diriliş Ertuğrul mu, No: 309 mu, Kara Sevda mı, Bu Şehir Arkandan Gelecek mi, Evlat Kokusu mu?

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi hangi dizi oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'DİRİLİŞ ERTUĞRUL' GERİ DÖNDÜ VE ZİRVEYİ DEVRALDI!

TRT 1'in sevilen dönem dizisi Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz hafta, mevsimler şartlar nedeniyle çekimlerin aksaması üzerine ekranlara gelmemişti. Dizi, kısa bir aranın ardından dün akşam yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu ve yine rakip yapımların çok önünde zirveye kuruldu.

Fox'un istikrarlı dizisi No: 309 ve Star TV'nin Kara Sevda'sı her zamanki gibi bu dizinin takipçileri olarak sıralandılar. Bu Şehir Arkandan Gelecek ise birkaç sıralık düşüşle 9. sırada yer aldı.

Ve artık Çarşamba akşamları Poyraz Karayel yok. Geçtiğimiz hafta veda bölümüyle ekranlara hoşçakal diyen fenomen dizinin yerini kanalın yeni dizisi Evlat Kokusu aldı. Hande Soral, Barış Kılıç, Sedef Avcı, Murat Han, Yeşim Salkım gibi isimleri buluşturan dizi ilk bölümüyle tüm kişilerde 14. sırada kendine yer buldu.

17-03/09/evlat-kokusu.jpg

'DİRİLİŞ ERTUĞRUL' AB'DE RAKİPSİZ!

Diriliş Ertuğrul, AB kategorisinde daha yukarıya çektiği izlenme oranlarıyla zirvede rakipsiz! Kara Sevda, Bu Şehir Arkandan Gelecek ve No: 309 art arda sıralanıp bu diziyi uzaktan da olsa takip ediyorlar.

Kanal D'nin yenisi Evlat Kokusu, AB'de 13. sırada yer alarak ekran macerasına başladı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Diriliş Ertuğrul' 80. Bölüm Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin