09 Haziran 2013 Pazar reyting sonuçları!

Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu. İşte reytingler...

resim yok
10 Haziran 2013 - 11:05
Reyting

Hangi dizi zirvede? Aşk Emek İster mi, Umutsuz Ev Kadınları mı, Farklı Desenler Feride mi, Ali Ayşe'yi Seviyor mu, Bir Erkek Bir Kadın mı, Avrupa Avrupa mı?

Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu. İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Survivor lider, dizi kategorisinde Aşk Emek İster yine zirvede!

Survivor ve Ben Bilmem Eşim Bilir isimli yarışma programlarının sırasıyla zirveyi paylaştıkları dün akşam, dizi kategorisine bakıldığında Show TV'nin yeni dizilerinden Aşk Emek İster geçen hafta olduğu gibi dizilerin birincisi durumunda. Farklı Desenler Feride, Ali Ayşe'yi Seviyor, Umutsuz Ev Kadınları, Akasya Durağı (tekrar), Bir Erkek Bir Kadın ve Avrupa Avrupa ise diğer sıraları paylaşan yapımlar oldular.

AB sıralamasında dizi kategorisinde Bir Erkek Bir Kadın yine zirvede!

AB grubunda dizi kategorisinde dizilerin elde ettiği izlenme oranları birbirlerine oldukça yakın görünüyor. Bir Erkek Bir Kadın geçen hafta olduğu gibi yine en tepedeki dizi. Sonraki sıralama şöyle: Avrupa Avrupa, Aşk Emek İster, Umutsuz Ev Kadınları, Çocuklar Duymasın (tekrar), Yalan Dünya (tekrar), Ali Ayşe'yi Seviyor.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps18cfb111.png [reklam]  photo 2_zps525d83b5.png

 

GEÇEN HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİ (27 MAYIS-02 HAZİRAN) HANGİLERİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin