1 Şubat 2019 Cuma reyting sonuçları! Günün en çok izlenen dizisi hangisi oldu?

01 Şubat 2019 Cuma günü reytingleri belli oldu. Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin, Gülperi, Kızım, Payitaht Abdülhamid reytingleri nasıl çıktı? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
02 Şubat 2019 - 11:24
Reyting

01 Şubat 2019 Cuma reyting sonuçları belli oldu! Günün en çok izlenen dizisi hangisi oldu?

Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin, Gülperi, Kızım ve Payitaht Abdülhamid arasındaki reyting savaşından hangisi galip çıktı?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizin devamında...

İŞTE GÜNÜN REYTİNGLERİ

01 Şubat 2019 reyting sonuçları (Total)

19-02/02/1-subat-2019-total-reytingler.jpg

01 Şubat 2019 reyting sonuçları (AB)

19-02/02/1-subat-2019-ab-reytingler.jpg

ARKA SOKAKLAR TOTALDE YİNE ZİRVEDE!

Kanal D'nin uzun soluklu popüler polisiyesi Arka Sokaklar dün akşam 503. bölümü ile izleyici karşısındaydı.

Kanal D'nin Erler Film imzalı dizisi tüm kişilerde 9,82 reyting - 20,81 izlenme payı alarak bir kez daha günün en çok izlenen yapımı oldu. Dizi, AB'de ise 5. sırada günü tamamladı.

19-02/02/arka-sokaklar-503-bolumden-kare.jpg

İSTANBULLU GELİN BİR KEZ DAHA AB'NİN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ!

"Aslında her şey sevgiyle başlıyor, sevgi varsa her şey baştan başlayabiliyor..." Dün akşam ekranlara gelen 70. bölümü için Twitter'da #sevgivarsa etiketini kullanan Star TV'nin İstanbullu Gelin'i başarılı ekran grafiğine sahip olduğu AB kategorisinde bir kez daha günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Dizi, yeni bölümüyle AB genel klasmanda Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'in hemen ardında yer alırken; totalde ise 9. sırada günü tamamladı.

19-02/02/stanbullu-gelin-70-bolumden-kare.jpg

GÜLPERİ TOTALDE İSTİKRARLI GRAFİĞİNİ KORUYOR!

"Bazen kaldıramadığımız acılarımıza tek çare, sevdiğimize sımsıkı sarılmaktır…" Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen ikilisinin paylaştığı Gülperi, Twitter'da #ÇünküAşk etiketinin kullanıldığı 18. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde 3. sırada yer alıp Arka Sokaklar'ı takibini sürdürürken; AB kategorisinde 14. sırada kendine yer bulabildi.

19-02/02/gulperi-18-bolumden-kare.jpg

KIZIM ÜST SIRALARDA GEZİNMEYE DEVAM EDİYOR!

Öykü, mahkemede Asu’yu seçtiği için büyük pişmanlık duymaya başlıyor! TV8'in ilgi gören Kızım dizisi yeni bölümüyle AB'de 4.; totalde 5. sırada günü tamamlarken geçtiğimiz haftalara benzer bir ekran performansı ortaya koydu.

Dizinin bu haftaki bölümü için Twitter'da #vazgeçmemsenden etiketi kullanıldı.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD AB'DE ZİRVEYİ ZORLAMAYA DEVAM EDİYOR!

"Celalimizi tatmayanlar bizi çekiniyor sanmasın. Sadece cezalarının vaktini beklesinler!" TRT 1'in tarihi dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, Twitter'da #Kızılelma etiketinin kullanıldığı 72. bölümü ile AB'de 3.; totalde ise 6. sırada kendine yer bularak başarılı bir haftayı daha geride bıraktı.

AB'de İstanbullu Gelin'e çok yakın seyreden yapım bu kategoride zirveyi zorlamaya devam ediyor.

19-02/02/payitaht-abdulhamid-72-bolumden-kare.jpg

"Payitaht Abdülhamid" 73. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin