11 Aralık 2018 Salı reyting sonuçları! Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, EDHO reytingleri

11 Aralık 2018 Salı günü reytingleri belli oldu. Kadın zirvedeki yerini koruyabildi mi? Ufak Tefek Cinayetler'in büyük finali kaçıncı sırada? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
12 Aralık 2018 - 10:26
Reyting

11 Aralık 2018 Salı gününün reyting sonuçları belli oldu! Günün en çok izlenen dizisi hangisi oldu?

Günün iddialı yapımları Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile final bölümüyle Ufak Tefek Cinayetler ve TRT'nin Mehmetçik Kutlu Zafer dizileri reyting tablosunda nasıl sıralandılar?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

11 Aralık 2018 reyting sonuçları (Total)

18-12/12/11-aralik-2018-reytingler-total.jpg

11 Aralık 2018 reyting sonuçları (AB)

18-12/12/11-aralik-2018-reytingler-ab.jpg

KADIN ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUYOR!

Sarp'la buluşmaya giden Bahar korkunç bir gerçekle yüzleşiyor... 43. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Kadın yeni sezonunda zirvedeki yerini korumayı sürdürüyor.

Dizi bu hafta da her iki kategorinin zirvesinde yer alırken; Twitter'da #enzorgün etiketiyle TT listesinde kendine yer bulup sosyal medyada günün en çok konuşulanları arasına girdi.

18-12/12/kadin-43-bolumden-kare.jpg

EŞKIYA DUNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ZİRVENİN EN YAKIN TAKİPÇİSİ!

atv'nin çok izlenen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Twitter'da #Hedefilyas etiketinin kullanıldığı 119. bölümüyle geçtiğimiz haftaya benzer bir performans göstererek her iki kategoride Kadın'ın en yakın takipçisi oldu.

18-12/12/edho-119-bolum-fotograf.jpg

UFAK TEFEK CİNAYETLER VEDASINI GERÇEKLEŞTİRDİ!

"Her savaş biter ve hayatta kalanlar için dünya yeniden dönmeye başlar." Star TV'nin Ufak Tefek Cinayetler'i dün akşam Twitter'da #sarmaşıkfinal etiketini kullandığı 45. ve final bölümüyle ekranlardaydı.

Her iki kategoride son haftalara kıyasla reyting rakamlarını arttırıp sıralamada yükselen dizi AB'de 5.; totalde ise 13. sırada yer alıp izleyicisine veda etti.

18-12/12/ufak-tefek-cinayetler-45-bolumden-kare.jpg

MEHMETÇİK KUTLU ZAFER KAÇINCI SIRADA?

"Yeterince vakit kaybettik! Vatanın topyekûn ayağa kalkmaya, zaferlere ihtiyacı var! İngilizlerin o ceberut suratına bir Osmanlı tokadı daha ekleyeceğiz inşallah." Birinci Dünya Savaşı sonlarında Osmanlı topraklarında İngilizlere karşı kazanılan zaferimizi anlatan Mehmetçik Kutlu Zafer 26. bölümüyle ekranlardaydı.

Yeni bölümü için Twitter'da #BüyükUyanış etiketini kullanan dizi AB'de 13., totalde 16. sırada günü tamamladı.

18-12/12/mehmetcik-kutlu-zafer-26-bolumden-kare.jpg

Ufak Tefek Cinayetler 45. Bölüm (Final) - "Rüya Gibi Son":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin