resim yok
12 Nisan 2013 - 00:00

Diziler arasındaki rekabette hangi yapım zirvede? Kurtlar Vadisi Pusu mu, İntikam mı, Galip Derviş mi, Zengin Kız Fakir Oğlan mı? İşte reytingler...

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Fenerbahçe'yi Kurtlar Vadisi Pusu takip etti!

Tüm kişilerde Lazio-Fenerbahçe rövanş karşılaşması beklendiği gibi en çok izlenenlerin zirvesinde yer alırken, diziler arası rekabette ise bu hafta yeni bölümüyle ekranlara dönen Kurtlar Vadisi Pusu rakiplerine uzak ara fark yaptı! İntikam, Beni Affet, Galip Derviş, Unutma Beni ve Zengin Kız Fakir Oğlan ise Kurtlar Vadisi Pusu'nun takipçisi oldular.

AB'de çekişme büyük!

AB kategorisinde diziler arası rekabet biraz daha birbirine yakın şekilde yansımaya devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu ve İntikam çok yakın aralarla sıralanırken bu iki dizinin takipçileri ise şöyle: Galip Derviş, Beni Affet ve Zengin Kız Fakir Oğlan.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps317ff456.png [reklam]  photo 2_zps326bcf10.png

 

İntikam'da Yağmur tehdit altında - izle

 

Galip, sessiz sinema oynarsa neler olur? İzle

 

10 NİSAN 2013 ÇARŞAMBA REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin