12 Kasım 2016 Cumartesi reyting sonuçları

Kalbimdeki Deniz mi, Altınsoylar mı, yeni gününde Yüksek Sosyete mi, final bölümüyle Tatlı İntikam mı, Aşk Laftan Anlamaz mı, Kertenkele Yeniden Doğuş mu, Seksenler mi? Ekranlarda Cumartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
13 Kasım 2016 - 10:59
Reyting

Kalbimdeki Deniz mi, Altınsoylar mı, yeni gününde Yüksek Sosyete mi, final bölümüyle Tatlı İntikam mı, Aşk Laftan Anlamaz mı, Kertenkele Yeniden Doğuş mu, Seksenler mi, Türkiye-Kosova 2018 Dünya Kupası Elemeleri karşılaşması mı?

Ekranlarda Cumartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'KALBİMDEKİ DENİZ' DİZİLERİN YİNE ZİRVESİNDE!

Türkiye-Kosova 2018 Dünya Kupası Elemeleri karşılaşmasının canlı yayınının en çok izlendiği günün ikincisi Kalbimdeki Deniz oldu. Aşk Laftan Anlamaz yeni gününün ikinci haftasında bir sıra yükselişle 4. sırada yer aldı.

Yüksek Sosyete yeni gününde 8. sırada yer alırken, Kertenkele Yeniden Doğuş geçen haftaki yerini koruyarak 9. oldu.

Seksenler 14. sırada kendine yer bulurken, ekran macerasına geçen hafta başlayan Altınsoylar ikinci haftasında ciddi bir düşüşle 19. sıraya kadar geriledi. Dizinin geleceği pek parlak değil gibi!

Final bölümüyle Kanal D'nin Tatlı İntikam'ı ise 23. sırada yer alarak ekranlara veda etti.

AB KATEGORİSİNDE BENZER TABLO

Türkiye-Kosova 2018 Dünya Kupası Elemeleri karşılaşmasının canlı yayınının en çok izlendiği AB kategorisinde günün ikincisi Kalbimdeki Deniz oldu. Aşk Laftan Anlamaz bu kategoride de yükselip 4. sırada yer alırken, AB'de daha başarılı bir performans gösteren Seksenler 7. ve yeni gününde Yüksek Sosyete 8. sırada yer aldı.

Kertenkele Yeniden Doğuş 14., bu kategoride de düşen Altınsoylar 15. ve final yapan Tatlı İntikam ise 17. sırada yer aldılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Kalbimdeki Deniz' 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin