resim yok
23 Ocak 2013 - 00:00

 

TMC Film'in patronu Erol Avcı'nın 12 milyon TL harcadığı dev prodüksiyonlu "Karaoğlan" filmi gişede hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor.
İlk 3 gününde 54 bin 89 kişinin izlediği filmin 2. haftasında da seyircisi artmadı. Başrollerini Volkan Keskin, Müge Boz, Hasan Yalnızoğlu ve Özlem Yılmaz'ın paylaştığı filmi haftasonu 22 bin 248 kişi izledi, böylece toplam gişe 106 bin 559'e ulaştı. Yönetmen Kudret Sabancı'nın yıllardır hayalini kurduğu film için Kemerburgaz’da hikâyenin geçtiği yüzyıla birebir uygun bir atmosfer yaratılmış üç ayrı şehir kurulmuş, dünyanın en büyük mancınığı yapılmış, yurtdışından on, yurtiçinden ise seksen adet at getirilmişti. Aksiyon sahneleri için ise oyuncuların eğitimi ve koreografi için Almanya’dan 8 kişilik ekip gelmişti.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin