resim yok
13 Nisan 2013 - 00:00

Hangi dizi zirvede? Huzur Sokağı mı, Arka Sokaklar mı, Karagül mü? İşte reytingler...

Ekranlarda Cuma gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde lider değişmedi!

Arka Sokaklar, tüm kişiler kategorisinde geçtiğimiz hafta olduğu gibi geceyi yine zirvede bitiren yapım olurken, rakiplerine deyim yerindeyse tekrar uzak ara fark yaptı! Geçen haftanın ikincisi Star TV'nin Dila Hanım'ı bu hafta ekranlara gelmezken onun yerini Fox'un yeni dizilerinden Karagül aldı. Karagül'ün geçen haftayı 7.likle kapadığını hatırlatalım. ATV'nin Huzur Sokağı ise 3. sırada kendine yer buldu.

AB'de dizilerin lideri bu kez Arka Sokaklar

Türkiye Müzik Ödülleri'nin zirvede yer aldığı AB kategorisinde dizilerin durumuna bakacak olursak: Tüm kişiler sıralamasında lider olan Arka Sokaklar, AB grubunda yerini Huzur Sokağı'na bıraktı. Karagül, Arka Sokaklar, Beni Affet ve Unutma Beni ise bu dizilerin takipçileri olarak sıralandılar.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps8e03337d.png [reklam]  photo 2_zps89e5d9ee.png

 

11 NİSAN 2013 PERŞEMBE REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

 

Huzur Sokağı'nda Ülker, Nihal'i yoluyor! Tıkla-izle!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin