14 Temmuz 2013 Pazar reyting sonuçları!

Hangi yapım ve diziler zirvede? Babam Sınıfta Kaldı mı, Aşk Emek İster mi, Ben Bilmem Eşim Bilir mi, Kapanmadan Kazan mı?

resim yok
15 Temmuz 2013 - 11:08
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede? Babam Sınıfta Kaldı mı, Aşk Emek İster mi, Ben Bilmem Eşim Bilir mi, Kapanmadan Kazan mı?

Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu. İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde dizilerde Babam Sınıfta Kaldı önde!

Tüm kişilerde genel klasmanda Nihat Hatipoğlu ile İftar ve Banker Bilo'nun ardından gelen Fox'un yeni dizisi Babam Sınıfta Kaldı dizi kategorisinde en önde yer alan yapım oldu. Aşk Emek İster ve Doktorlar (tekrar) ise diğer sıralarda yer aldılar.

AB'ye Babam Sınıfta Kaldı damgası!

AB kategorisine Babam Sınıfta Kaldı damgası! Dizi, hem kendi kategorisinde hem tüm programlar içinde günü zirvede tamamladı. Ben Bilmem Eşim Bilir, Kapanmadan Kazan ve Banker Bülo ise dizinin takipçileri oldular. Aşk Emek İster kendine dokuzuncu sırada yer bulabildi.

İşte günün ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps812eba6f.png [reklam]  photo 2_zps01275ff0.png

 

11 TEMMUZ GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin