resim yok
16 Mayıs 2013 - 00:00

Hangi dizi zirvede? Muhteşem Yüzyıl mı, Kuzey Güney mi, Merhamet mi, Pis Yedili mi, Sakarya Fırat mı? İşte günün reytingleri...

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Muhteşem Yüzyıl bu haftaya da damga vurdu!

Star'ın sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl tüm kişiler kategorisinde liderliği bu hafta da kimselere bırakmadı ve rakiplerinin oldukça önünde geceyi birinci tamamladı. Kanal D'nin finale yaklaşan dizilerinden Kuzey Güney, TRT 1'in izlenme oranlarındaki istikrarlı dizisi Sakarya Fırat, bir başka Kanal D dizisi Merhamet, Unutma Beni ve kısa bir aranın ardından yeniden ekranlara dönen Pis Yedili ise diğer sıraları paylaştılar.

AB kategorisinde sıralama benzer!

AB kategorisinde de oldukça benzer sonuçlar çıktı. Lider değişmezken Muhteşem YüzyılKuzey Güney ve Merhamet dizileri takip etti. Sakarya Fırat, Unutma Beni, Beni Affet ve Pis Yedili ise diğer sıraları paylaştılar.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpsacd626fd.png [reklam]  photo 2_zpse77d4f1a.png

 

14 MAYIS 2013 SALI GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

 

KUZEY GÜNEY 74. bölüm son sahneyi izlemek için tıklayın!

 

SAKARYA FIRAT 148. bölüm fragmanı için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin