15 Ocak 2015 Perşembe reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
16 Ocak 2015 - 13:02
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Kurtlar Vadisi Pusu mu, Kocamın Ailesi mi, Kaçak Gelinler mi, Aramızda Kalsın mı, Seksenler mi, İki Dünya Arasında mı, Deniz Yıldızı mı, Elif mi, Unutma Beni mi, Beni Affet mi?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERİN LİDERİ!

Tüm kişiler kategorisi dizi klasmanında Kurtlar Vadisi Pusu yeniden zirvede! Bu aralar verdiği aralarla izleyicilerini üzen dizi, dün akşam yeni bölümüyle ekranlardaydı ve alışık olduğu zirveyi bir kez daha kaptı. Fox TV'nin istikrarlı dizisi Kocamın Ailesi yine yakın takipte.

Diğer sıraları paylaşan diziler şöyle: İki Dünya Arasında, Beni Affet, Unutma Beni, Aramızda Kalsın, Arka Sokaklar (tekrar), Deniz Yıldızı, Elif ve Poyraz Karayel (tekrar)

Seksenler 24. sırada yer alırken, tv8'in bu sezonki transfer dizisi Kaçak Gelinler değişen saatiyle ancak 72. sırada kendine yer bulabildi.

 

AB'DE DURUM NASIL?

AB kategorisinin zirve mücadelesinde benzer bir tablo var! Kurtlar Vadisi Pusu ve Fox'un istikrarlı grafiği ile ekran macerasını sürdüren sevilen dizisi Kocamın Ailesi bu kategoride de ilk iki sıradalar. Aramızda Kalsın genel klasmanda üçüncü sırada yer alarak bu dizileri takip ediyor.

Sonraki dizi sıralaması şöyle: Seksenler, Beni Affet, Poyraz Karayel (tekrar) ve Deniz Yıldızı.

Kaçak Gelinler ise 82. sırada yer alıyor.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PERŞEMBE GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin