15 Temmuz 2014 Salı reyting sonuçları!

Hangi diziler ve yapımlar zirvede?

resim yok
16 Temmuz 2014 - 12:47
Reyting

Hangi diziler ve yapımlar zirvede?

Güllerin Savaşı mı, Ruhumun Aynası mı, O Ses Çocuklar mı, Çarkıfelek mi, Eyvah Düşüyorum mu?


İşte reytingler...

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu?

'Diziler.com' ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların dünkü reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLER SIRALAMASI

İlk sezonu boyunca elde ettiği izlenme oranlarıyla haftalık reyting listelerinde de zirveden düşmeyen Kanal D dizisi Küçük Ağa'nın da sezon finali yapmasıyla Salı günleri artık farklı bir tabloyla karşı karşıyayız.

Dün akşam final bölümüyle ekranlara gelen Star TV'nin iddialı yarışma programı O Ses Çocuklar tüm kişilerde zirvede yer alan yapım oldu. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur ve Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar programları zirvenin hemen ardından sıralandılar.

Kanal D'nin yeni dizilerinden Güllerin Savaşı genel klasmanı 5. sırada tamamlarken, dizi kategorisinde ise birinci oldu.

Ulan İstanbul (tekrar), Arka Sokaklar (tekrar), Kaçak Gelinler (tekrar), Kiraz Mevsimi (tekrar) sonraki sıraları paylaşırlarken Seksenler 24., Fox'un yeni dizilerinden Ruhumun Aynası ise bu hafta biraz gerileyerek 27. sırada yer alabildi.

 

AB'DE DURUM NASIL?

AB kategorisinde zirvede sıralana yapımlar şöyle: O Ses Çocuklar, Güllerin Savaşı, Ulan İstanbul (tekrar), Çarkıfelek, Galip Derviş (tekrar), Mehmet Ali Erbil ile Eyvah Düşüyorum ve Kim Milyoner Olmak İster.

Bu kategoride Seksenler 13. ve Ruhumun Aynası ise 15. sırada yer aldı.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ SALI GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin