18. Afife Ödülleri'nde göze çarpanlar!

Afife Ödülleri'nde sürpriz çıkış!

resim yok
30 Nisan 2014 - 09:19
Magazin

Afife Ödülleri'nde sürpriz çıkış!

Ali Poyrazoğlu'nun eleştirileriyle gündeme gelen 18. Afife Tiyatro Ödülleri sahiplerini buldu.

 

Ünlü yıldızların buluştuğu geceye, 'Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu' seçilen Tardu Flordun'un Poyrazoğlu'na yaptığı gönderme damga vurdu.

 

18. KEZ DÜZENLENDİ

Bu yıl 18'inci kez düzenlenen Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri önceki akşam Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

 

14 dalda ödüllerin dağıtıldığı törene; tiyatro, televizyon ve iş dünyasının önde gelen isimleri büyük ilgi gösterdi. Törende; Muhsin Ertuğrul Özel Ödülü'ne Münir Özkul layık görüldü. Özkul'un ödülünü kızı Güner Özkul aldı. Gecede; Cevat Fehmi Başkut Özel Ödülü Ahmet Sami Özbudak'a, Yapı Kredi Özel Ödülü ise Prof. Dr. Zehra İpşiroğlu'na verildi.

 

Ödül töreninde, yaşamını yitiren usta tiyatrocuları anmak için fotoğrafları perdeye yansıtıldı. Oyuncular, her bir isim için kürsüye beyaz güller bıraktı.

 

Gecede; 'Kim Korkar Hain Kurttan' isimli oyunun başrol oyuncuları Zerrin Tekindor ile Tardu Flordun, 'Yılın En Başarılı Kadın ve Erkek Oyuncuları' seçildi. 'Yılın En Başarılı Yönetmeni' ödülü 'Arturo Ui'nin Önlenebilir Tırmanışı' oyunuyla Ümit Aydoğdu'ya, 'Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek ve Kadın Oyuncuları' ödülü ise 'Katil Joe'dan Defne Halman ile Taner Ölmez'e verildi.

 

'OLMAMIŞ BE BABA!'

'Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu' ödülünü alan Tardu Flordun, yaptığı konuşmayla geceye damgasını vurdu. Ödülünü Emre Kınay ve Sumru Yavrucuk'tan alan Flordun, Afife Ödülleri jürisini eleştirerek "Komedi ödülünü Afife jürisine veriyorum" diyen Ali Poyrazoğlu'na sahneden gönderme yaptı:[reklam]

"50 yıllık tiyatrocusun, saygı duyuyoruz ama bu seneki oyunun da olmamış be baba!" Flordun ayrıca, jüri seçiminde şaibe olduğuna inandığını da belirtti.

 

'BOŞANMAMIN TAPTAZE AŞKIMIZLA BİR İLGİSİ YOK'

Sahibi olduğu Tiyatro In ile beş dalda ödüle aday gösterilen Engin Hepileri, geceye sevgilisi Beyza Şekerci ile el ele geldi. Şekerci ile yaşadığı ilişki nedeniyle eşinden ayrıldığı iddia edilen Hepileri, şöyle konuştu:

 

"Bunlar pek aslı olmayan haberler. Bunlara tepki göstermek istemiyoruz. Daha önce başka nedenlerle ve anlaşmalı olarak bitmiş bir evliliğin; yepyeni, taptaze aşkımızla ilgisi yok. Çok mutluyuz ve önümüze bakıyoruz. İki yeni aşık olarak hayata daha umutla bakıyoruz."

 

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Melike Güner ödül törenine, geçen yıl evlendiği Toyota Türkiye CEO'su eşi Ali Haydar Bozkurt'la birlikte katıldı. Güner, "Evliliğimiz çok güzel gidiyor. Çocuk konusu kısmet" dedi. Halil Sezai ile birlikte rol aldığı 'İncir Reçeli' filminin ikincisinin çekildiğini söyleyen Güner, "İlk filmde ölmüştüm, ikinci filme daha farklı bir destek veriyorum" dedi.

 

 

TARDU FLORDUN AKILLARI KARIŞTIRDI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin