18 Eylül 2016 Pazar reyting sonuçları

Seviyor Sevmiyor mu, yeni sezonuyla ekranlara geri dönen O Hayat Benim mi, final bölümüyle Hayatımın Aşkı mı, Arkadaşlar İyidir mi daha çok izlendi? İşte reytingler...

Volkan Küçükel
19 Eylül 2016 - 10:23
Reyting

Seviyor Sevmiyor mu, yeni sezonuyla ekranlara geri dönen O Hayat Benim mi, final bölümüyle Hayatımın Aşkı mı, Arkadaşlar İyidir mi, haber bültenleri mi?

Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE 'SEVİYOR SEVMİYOR'UN BÜYÜK BAŞARISI

Atv'nin yaz dönemi dizilerinden Seviyor Sevmiyor bu hafta da zirvede yer alarak yeni gününde zirvedeki yerini kimseye kaptırmamaya devam ediyor.

İzlenme oranları yüksek olan ve kemik bir izleyici kitlesine sahip olan O Hayat Benim dün akşam yeni sezonuyla ekranlara geri dönerken az farkla ikinci sırada yer aldı.

Show TV'nin Arkadaşlar İyidir'i yedinci sırada yer alarak bir istikrar yakaladığını kanıtlarken, düşen izlenme oranları sonrası final kararı alınan Kanal D'nin Hayatımın Aşkı dizisi ise 30. sırada ekran macerasını sonlandırdı.

AB'DE ZİRVE AYNI!

AB kategorisinde izlenme oranlarını daha da yukarıya çeken Seviyor Sevmiyor yine zirvede! Arkadaşlar İyidir, AB kategorisindeki iyi konumunu korudu ve ikinci sırada yer aldı.

O Hayat Benim beşinci sırada yer alırken, Hayatımın Aşkı 16. sırada kendine yer bulabildi.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

Seviyor Sevmiyor 11. Bölüm Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin