18 Kasım 2016 Cuma reyting sonuçları

Arka Sokaklar mı, Muhteşem Yüzyıl Kösem mi, Aşk ve Mavi mi, Kiralık Aşk mı, Sevda Kuşun Kanadında mı? Ekranlarda Cuma günü neler izlendi?

Volkan Küçükel
19 Kasım 2016 - 11:59
Reyting

Arka Sokaklar mı, Muhteşem Yüzyıl Kösem mi, Aşk ve Mavi mi, Kiralık Aşk mı, Sevda Kuşun Kanadında mı, O Ses Türkiye mi, haber bültenleri mi, Güldür Güldür Show mu?

Ekranlarda Cuma günü neler izlendi?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

VE 'ARKA SOKAKLAR' GEÇİLDİ!

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni sezonuyla ekranlara geri dönmesinden bu yana zirvedeki yerini koruyordu. Ekran macerasına başlamasıyla birlikte zirveyi zorlayan atv'nin yenisi Aşk ve Mavi yükselişini sürdürerek bu hafta listenin birinci sırasında yer aldı. Arka Sokaklar ikinci sıraya düştü.

Kiralık Aşk bu hafta 6. sırada yer alırken; yeni sezonuna Fox ekranlarında başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem 25. ve TRT'nin Sevda Kuşun Kanadında'sı ise 46. sırada kendilerine yer bulabildi.

'AŞK VE MAVİ' AB'DE DE ÇIKIŞTA!

Geçen hafta bu kategoride 10. sırada yer alan Aşk ve Mavi bu hafta 5. sıraya kadar çıktı ve O Ses Türkiye ile Güldür Güldür Show'un arkasında günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Kiralık Aşk ve Arka Sokaklar bu dizinin yakın takipçileri.

Muhteşem Yüzyıl Kösem beklentilerin uzağında 15. sıradan listeye giriş yaparken, Sevda Kuşun Kanadında 32. sırada günü kapadı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Aşk ve Mavi' 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin