18 Ocak 2015 Pazar reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
19 Ocak 2015 - 12:03
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Küçük Gelin mi, O Hayat Benim mi, Şeref Meselesi mi, Gönül İşleri mi, Zengin Kız Fakir Oğlan mı, Yetenek Sizsiniz Türkiye mi?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE ZİRVE YARIŞI NE DURUMDA?

Tüm kişilerde sıralamaya bakacak olursak:

O Hayat Benim ve Küçük Gelin ikilisinin reyting savaşı bu hafta da kıran kırana geçti. O Hayat Benim, sondönemdeki alışıldık başarısını bu haftaya da taşıdı ve bir kez daha zirvenin sahibi oldu.

Ben Bilmem Eşim Bilir, ATV Ana Haber, Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu, Kanal D Haber, Şeref Meselesi, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Show Ana Haber, Zengin Kız Fakir Oğlan ve Gönül İşleri ise bu yapımların ardından sıralanan yapımlar.

 

AB'DE 'ŞEREF MESELESİ' YİNE ZİRVEDE!

Bu hafta AB'de Şeref Meselesi'nin geçen haftaki başarısını tekrar ettiğini görüyoruz. Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden Şeref Meselesi tüm kişiler kategorisinde bekleneni veremese de AB kategorisinde iyi sonuçlar almaya devam ediyor.

O Hayat Benim, Kanal D Haber, Gönül İşleri, Güldür Güldür Show (tekrar), ATV Ana Haber, Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu, Ben Bilmem Eşim Bilir ve Yetenek Sizsiniz Türkiye bu dizinin takipçileri oldular.

Zengin Kız Fakir Oğlan 15. ve Küçük Gelin ise 19. sırada yer aldı.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PAZAR GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin