18 Ocak 2019 Cuma reyting sonuçları! Payitaht Abdülhamid bu hafta kaçıncı sırada?

18 Ocak 2019 Cuma reytingleri belli oldu. Günün reyting tablosu nasıl şekillendi? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
19 Ocak 2019 - 11:27
Reyting

18 Ocak 2019 Cuma reyting sonuçları belli oldu! Günün en çok izlenen programı hangisi oldu?

Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin, Gülperi, Kızım gibi zirve adayı dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmadığı bu hafta yeni bölümüyle ekranlarda olan tek dizi geçen hafta olduğu gibi TRT'nin Payitaht Abdülhamid'i oldu.

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizin devamında...

İŞTE GÜNÜN REYTİNGLERİ

18 Ocak 2019 reyting sonuçları (Total)

19-01/19/18-ocak-2019-total-reytingler.jpg

18 Ocak 2019 reyting sonuçları (AB)

19-01/19/18-ocak-2019-ab-reytingler.jpg

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD BU HAFTA KAÇINCI OLDU?

"Bayrağımızı açtığımız yerde tek hakim huzur olacak! Zalim zail olacak, Hak hakim olacak!" TRT 1'in dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, Twitter'da #ElMuzafferDaima etiketinin kullanıldığı 70. bölümü ile hem AB hem totalde günü 2. sırada tamamlayıp başarılı bir haftayı geride bırakmış oldu.

Güçlü rakiplerinin yeni bölümlerinin yayınlanmamasını bu hafta da fırsat bilen yapım her iki kategoride zirveye yakın seyretmeye devam ediyor.

19-01/19/payitaht-abdulhamid-70-bolumden-kare.jpg

TOTAL VE AB'DE DİĞER SIRALAR NASIL?

Fatih Portakal ile Fox Ana Haber tüm kişilerde günü zirvede tamamlarken Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın tekrar bölümü ve Türk sineması Eski Köye Yeni Adet listenin sonraki sıralarını paylaştılar.

AB'de zirvede yine Fatih Portakal ile Fox Ana Haber yer alırken; Türk sineması Eski Köye Yeni Adet ve yabancı sinema Yenilmezler üst sıraları paylaşan diğer yapımlar oldular.

"Payitaht Abdülhamid" 71. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin