19 Haziran 2013 Çarşamba reyting sonuçları!

Hangi dizi zirvede? Muhteşem Yüzyıl mı, Kuzey Güney mi, Merhamet mi, Bir Erkek Bir Kadın mı? İşte günün reytingleri...

resim yok
20 Haziran 2013 - 11:34
Reyting

Hangi dizi zirvede? Muhteşem Yüzyıl mı, Kuzey Güney mi, Merhamet mi, Bir Erkek Bir Kadın mı? İşte günün reytingleri...

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

AB kategorisinde Muhteşem Yüzyıl zirvede!

Sezon finaliyle ekranlara gelen ve yeni Hürrem Sultan'ı izleyicilerin karşısına çıkaran Star TV'nin dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl alışıldığı üzere günün lideri oldu. Sezon finaline bir kala heyecanın tavan yaptığı Kuzey Güney ise bu dizinin yakın takipçisi oldu. Sezon finalini gerçekleştiren bir başka yapım Merhamet, Pis Yedili (tekrar), Bir Erkek Bir Kadın diğer sıraları paylaştılar.

Tüm kişilerde sıralama benzer!

Tüm kişiler kategorisinde lider değişmezken, ikinci sırada yine Kuzey Güney yer aldı. Merhamet üçüncü sıradaki yerini bu kategoride de korudu. Diğer sıraları paylaşan dizilerin listesi ise şöyle: Pis Yedili (tekrar), Doktorlar (tekrar),Bir Erkek Bir Kadın.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps9c7f415b.png [reklam]  photo 2_zps56502236.png

 

18 HAZİRAN 2013 SALI GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

 

MERHAMET'te Şadiye tuzağa düşüyor! Tıkla-izle!

 

KUZEY GÜNEY 79. bölüm son sahne için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin