2. kez anne olan Hazal Kaya kızını paylaştı!

Meslektaşı Ali Atay ile mutlu evliliğini 2. çocukla taçlandıran Hazal Kaya, kızının fotoğrafını paylaştı! Hazal Kaya ne zaman doğurdu? Kızının adı ne? Kızına kendi adını mı verdi? Oğlunun adı ne? Oğlu kaç yaşında? Hazal Kaya ve Ali Atay ne zaman evlendi? Hazal Kaya ne açıklama yaptı? Hazal Kaya kimdir? Ali Atay kimdir? Ali Atay kaç kez evlendi?

Pınar Alçiçek
09 Mart 2023 - 10:21
Magazin

6. Şubat 2019 tarihinde 46 yaşındaki oyuncu Ali Atay ile nikah masasına oturan 32 yaşındaki Hazal Kaya, Ali Fikret adında bir oğul dünyaya getirmiş ve 3 yıl aradan sonra 2. kızına hamile olduğunu öğrenmişti... 

23-03/09/323031199_156612553438140_6702439982889180351_n.jpg

Yaşanan deprem felaketinde doğumunun son saatlerine kadar çalışmalara yardım eden Hazal Kaya, tam da o süreçte doğum yapmış, o kabus dolu zamanda sevenlerine minik bir teselli vermişti. 

İLGİLİ İÇERİK

FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI!

8 Mart Kadınlar Günü'nde yürüyüşe katılamadığı için destek mesajıyla beraber kendi ilk adını verdiği kızı Leyla'nın da fotoğrafını paylaşan Hazal Kaya, bu hareketiyle birçok kadın tarafından büyük alkış topladı.

2. çocuğu Leyla Süreyya'nın ilk fotoğrafı: 

"Annemler ben küçükken mor kurdeleli yaka iğneleri yaparlardı yürüyüşler için,ben de yardım ederdim.O eylemlerle kazandıklarımıza şahit olarak büyüdüm.Şimdi yaka iğnem Süreyyam sebebiyle bu gece yürüyüşe katılamıyorum.Kalbim,aklım,umudum sizinle.Kadınlar günümüz kutlu olsun! İnadına isyan,inadına özgürlük! #feministgeceyürüyüşü #aslayalnızyürümeyeceksin"

23-03/09/2023-03-09.png

HAZAL KAYA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

2008 senesinde hayatını birleştirdiği Ebru Cansız'la 2013 senesinde boşanan Ali Atay ile 2019 senesinde nikah masasına oturan Hazal Kaya, 1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep'te dünyaya geldi. Tam adı Leyla Hazal Kaya'dır.

Annesi ve babası avukat olan Hazal Kaya, çocukluğunu İstanbul'un Balat semtinde geçirdi. 1997 yılında annesi ve babasının boşanmasının ardından annesi Ayşegül Kaya ile yaşamaya başladı. 4,5 yaşında kemana, 7 yaşında baleye başladı.İlk ve ortaöğrenimini Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda, lise eğitimini İstanbul İtalyan Lisesi'nde tamamladı. Okulun tiyatro kolunda ve korosunda yer alan Hazal Kaya, liseye devam ederken cast ajansına giderek kayıt yaptırdı ve oyunculuğa adım attı.

Lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi bölümünde tamamladı.Oynadığı bir reklam filmiyle ilk kez kamera karşısına geçti. Ekol Drama'da Ayla Algan'dan ve Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi'nde Ümit Çırak'tan oyunculuk eğitimi aldı.2007 yılında 'Genco' dizisinde ilk kez başrol olarak yer aldı. 2008 yılında Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan 'Aşk-ı Memnu' dizisinde 'Nihal' karakterini oynadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin